Sunday, October 26, 2008

Hari Yang Gila!! haha

ok, sebelum pape, biar saya betulkan dulu misconception yg ade...hari yang gila tu bkn bermaksud kami menjadi gila atau ape2 yg sewaktu dengannya...tapi pada hari tersebut yakni hari Sabtu 25 oktober 2008, kami telah melakukan sesuatu yang gila...haha...bkn ape, kami pegi berjalan sehari suntuk...penat xyah ckp la...tapi enjoy pnye pasal, penat sume hilang dengan sendirinya...
ok, jom kita ikuti sequence cite ni ye...hehe

tepat pada pukul 7 pagi, kami bertolak dari tanjong malim utk menuju ke Port Dickson



kami mendarat seperti duyung di pantai Telok Kemang, Port Dickson..
[p/s: duyung ke dugung? hehe]


dan...yay!! kami dah sampai!!!


main tanam2..

sesi kejar-mengejar..hehe

knape la asyik dok kejar anak dara orang je ni?? haha

pastu, kami naik bot pisang, best sgt!! huhu

xsia2 sruh abang bot ni amik gmbar, ni la hasilnye...hehe

ntah bila mase diorg buat mende ni pn ak xtau, dah la eja name ak pn salah...huh

ni kelaparan lpas melakukan pelbagai aktiviti...
lpas balik dari pantai, terus menuju ke rumah saya untuk mkn tengahari..sory la xde gambar plak...hehe...dlm pkul 3 lbih camtu, kami bergerak ke seremban parade untuk Bowling!!! hehe


yeah!! chaiyok!!

ni la hasilnye, saya memperoleh tempat ketiga untuk game yg pertama...huhu


ni plak utk game yg kedua...still tempat ketiga jgk...huhu...


bergambar bersama champion...iza...hehe

ni plak bergambar bersama naib johan, faiz!!

lpas abis men bowling, kami pn bergerak ke rumah faiz di Semenyih...umah die ade buat open house...so ape lg...mkn byk gle sedap2 sume...hehe
lpas isyak, kami bergerak pula ke KLCC...untuk mid night movee...cerita yang ditonton??
Tipu Kanan, Tipu kiri...sbb iza nk sgt tgk cite tu...


ni masa kat dlm lift...

dah beli tiket...pkul 11.45pm..waa..mase amik gmbar ni bru pkul 10.45, lg sejam nk tggu...

so, untuk memenuhi masa lapang, ni la kerja kami, snap pics!! hehe


abis je movee, kami bergerak balik...dan sempat jgk singgah di McD Rawang...mase tu dh pkul 3.30 pagi dh pn..huhu...kat bwh ni la adalah brthday boy...khairul faez...sdap gle kek secret recipe tu...huhu...



begitulah ceritanya...huhu...letih nk cite....ok la...nk sambung study...enjoy2 jgk...exam dh dkat dh ni...wish me luck k kawan2 sekalian...huhu

p/s: semua tarikh dan masa yg ade pada gambar tu salah...sbb puan pnye kamera xtukar..huhu...so, jgn confius k...hehe

6 comments:

x-po shop™ said...

haha dh la g xajak aku pun..tak hingin aku nk bwk ko g paris

Feedo said...

haha...ala, kalo ak ajak pn, bkn mu nk ikut...xde2...janji tetap janji...ak tuntut nnt...haha

balqis said...

haha..
ko joli sakan eks..
bydw ak sje wt trabur..
bia org pening sket..
2 pn da byk kli ak edit..
haha..
xde kj seh..
sbnrnye cte 2 rekaan semata2..
yg klakanye shahril trase..
kwang2..
ak ingtkn xphm..
upenye phm..
lalalala~

DT said...

hahah...a good way to clear up ur mind!!!
x abes2 ngan teluk kemang...xder tmpat len ker feedo?? =D
nway, all the best 4 ur exams.

Feedo said...

[balqis] - joli la...seblum exam ni kan...huhu...tp seyes, mmg berterabur gle ayat2 ko tu...haha..tu la psl, ak pn plik gak,...nape la shahril plak yg trase...konpius2...

[dt] - ktorg pegi Telok Kemang tu sbb dh xde tempat lain...memula pegi Blue Lagoon, tp die tgh renovate plak...so, last choice, telok kemang la...tp enjoy jgk wat...hehe

cHiBi cHigUSa said...

Feedo,nak icutt!

Post a Comment