Friday, October 24, 2008

dalam keterpaksaan...

Wwaaaahhhh….lamenye x update blog ni…huhu

Ni utk bayar hutang tag kat taufiq…sorry la sbb amik masa lame utk jwb…ak betul2 bz sjak balik raya aritu…malas nk taip2 ni…pasni jgn nk gatal2 buat tag lg ek…ak dh mls nk jawab dh…huhu


1.Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?

- love (I can live without hp n money, but I can’t live without love)

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?

- jap nk fkir, ak pnah ade duit sendiri ke? Xde gaji lg maa…huhu…malunye…

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?

- xpnah pn impikan sume tu..redha je..huhu

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?

-mls nk jawab soalan ni

5. Adakah anda di lamun cinta?

- xtau nk ckp mcm mane

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?

- owh, dekat Dusun Bay Restaurant…semalam…

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?

-eerr…buku ape ek…ntah la…xdpt nk kenalpasti..huhu


8. Apakah nama penuh kamu?

- Mohamad Firdaus Bin Ghozali

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?

- mak.

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?

-aku nk sgt jumpa....tut…tut…alamak…line tputus plak…huhu

11. Christina atau Britney?

- Britney (lagu dlm blog ni ye…haha (sorry taufiq)

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?

-of course…just put them in d machine…and that’s it…

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?

- xtahu la kat mane yg srnok…as long as ade org bw ak for free…mesti sronok je…haha

14. Pelukan atau ciuman?

-omg..how to say this…huhu

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
1. kejam
2. xbertimbang rasa
3. org panggil die taufiq, topek, dee or whatever..
4. suka bejalan
5. baik hati
(utk yg first 2 tu, sbb ko sruh ak buat tag ni jgk,…haha)

16. 8 perkara yang amat saya gilai
1.internet
2. masak
3. menari( tapi dh lame xbuat)
4. karaoke
5. bejalan
6. usik org
7. tido
8. makan

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
1. hampeh
2. oh my god!!
3. f**k (slalunye dlm hati je…huhu)
4. Sh*t (pn slalunye ckp slow2 je)
5. yeah
6. ah
7. guano pulop??
8. thanx

18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca.
1. Buku 4P
2. Buku ODE
3. Buku Statistik
4. Buku TMP
5.
6.
7.
8.
(xsmpai pn 8 buku…xsempat la nk bace2 ni…huhu)

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.
1. D’masiv – cinta ini membunuhku
2. Faizal tahir - Cuba
3. Faizal tahir – Kerna Kamu
4. Faizal Tahir – Sampai Syurga
5. Aizat – Lagu Kita
6. Bunkface - Fine
7. Letto – Permintaan hati
8. Anuar Zain – Semua untukmu

19. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu

Aiyoo…xnk la jwb soalan ni…xsuka…huhuhu

1 comments:

DT said...

so basically aq nih baik lah kan?? hehehe =D. well, I am. (and i don't care if ppl say otherwise)

Post a Comment