Tuesday, December 8, 2009

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

Saya nk jadi salah seorang yang HIDUP BERANI UNTUK GAGAL. Saya pun nk join jgk contest anjuran Denaihati yang ianjurkan atas sokongan sponsor yang sentiasa bermurah hati iaitu DSGClicks, Berani Gagal Network, One Malaysia Blogshops, Anisha Online Mall dan Saudacare. Saya tahu psal contest ni dari TheWayIThink.

1. Contest mudah sahaja iaitu dipenghujung contest (tarikh penutup akan diumumkan kemudian), blog yang tersenarai di sesawang pencarian google.com menggunakan page the web berdasarkan browser FireFox dengan kata kunci "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" pada ranking 1 - 5 akan memenangi hadiah bernilai RM500 setiap seorang dan pada ranking 6 - 10 akan memenangi hadiah bernilai RM250 setiap seorang.

2. Kepada yang rajin mempromosi contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" akan mendapat hadiah RM10 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih banyaklah hadiahnya.

3. Hadiah bertuah untuk penyertaan ke 10, 25, 50, 75, 100 dan seterusnya setiap gandaan 25 bernilai RM50 mengikut urutan link yang dihantar melalui ruang komen.

Syarat-syarat contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" bleh la korg rujuk kt blog Denaihati.

3 comments:

denaihati said...

Terima kasih join contest. Blog ni tersenarai peserta ke 63.

aminjohar said...

Salam sejahtera Feedo. Tahniah kerana berjaya mendapat pengesahan tuk menyertai Contest cabaran HIDUP BERANI UNTUK GAGAL ini. TAHNIAH!

Selamat maju jaya dan teruskan usaha selangkah ke hadapan lagi. tahun 2010 bakal menjelma. Sekurang2xnya dapatlah belajar pengalaman HIDUP BERANI UNTUK GAGAL rakan-rakan lain. Dapatlah memotivasikan diri kita tuk lebih berjaya dan lebih berani lagi untuk menempuh kegagalan.

AJ sertai contest ini tuk mendapatkan lagi ramai kenalan blogger :-)
Menang atau kalah ia bukanlah tujuan utama.

Keep work dan selamat maju jaya :-)

denaihati said...

Denaihati sudah berpindah ke denaihati.com. Jangan lupa update link ya.

Post a Comment