Saturday, August 9, 2008

Sepatah dua kata dariku...

Asslamualaikum....

dlm first post ni ak nk ucapkan tahniah kepada diri ak sendiri sebab dh berjaya yakinkan diri sendiri utk buat blog...mgkn sebab ak dh terlampau bosan smpai dh xtau nk buat ape so ak pn create la blog ni utk tatapan ak sendiri mahupn org lain...InsyaALLAH ak akn slalu update blog ni utk tatapan korg sume [tu pn kalo ade yg nk bace la...huhu]

sebelum ni ak still xpasti samada nk buat blog ke x..tp lpas ak fkir2kan, blog pn look cool what..ak slalu jgk view blog2 kwn2 ak...kdg2 rase teruja jgk nk buat blog sendiri...sbenarnye ak dh pnah ade blog sblum ni...tp kat friendster...n dh lame ak xupdate blog tu...malas sbenarnye...xtau la knape...virus tu dh lame melanda diriku...segalanye nmpak terlalu bosan utk dibuat...tp skang xlagi...ak akn cube utk jadi rajin update blogku yg satu ini....yeah feedo!!!! bersemangat!!!

ok la...stakat ni je utk spatah dua kata dariku...[wlaupn xde la sepatah sgt...haha]
lpas ni ak nk tulis satu entry sbg permulaan kisah hidupku dlm ~~DuNiAkU SeNdIrI~~...
so, dgn lafaz bismillahirrahmanirrahim, ak merasmikan blog ~~DuNiAkU SeNdIrI~~ ini sebagai my official blog...hehehe...

4 comments:

aby said...

wah3..
cayo la~~~
udah de perasmian blog gitu...
pas nie...
rjin2kn diri ye...

Feedo said...

hehe...tq2...mlm ni akan ade satu post lg...nantikan kemunculannya ye....hehe

z@z@ said...

fido. i knoe how u tetiba semangat nk wat blog smula. hehe. maybe lah...... after wat essay bout blogging aritu. kn? kn?

Feedo said...

haha...maybe..but not really...ade sbb lain sbenarnye...but let it be my secret...life without secrecy is not that wonderful kan...hehe..

Post a Comment